Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Maassluis

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Maassluis (gemeente Maassluis, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. wateroverlast, blikseminslag, vandalisme, brand. Onder andere bij Turien en Co, Huis In Eén Verzekeringen of Klaverblad. Denk aan schade aan e-reader of wat te denken van kapotte meubels. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Maassluis achterhaal je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Allianz pakket en Ditzo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMaassluis
Regionummer010 (+3110)
Inwoners Maassluis32292
Postcodegebieden3140
WijkenTaanschuurpolder
Plaatsen in de omgevingverzekering-Maasgouw, inboedelverzekering-Maasdriel, polis-Losser, verzekeringspakket-Loppersum, Lopik en verzekeraar-Loon op Zand
inboedelverzekering-maassluis

Inboedelverzekeringen vergelijken in Maassluis juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in jouw verblijf. Van bestek tot sofa: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer iets aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ABN AMRO tot ook Ditzo: de keuze is enorm. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €6 tot aan €12,75. De premie berekenen ze aan de hand van factoren als type dekking, de dekkingsgraad, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: ASR Verzekeringen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (3140), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Maassluis)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke case is opzichzelfstaand. Dankzij de polisvergelijker ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering of juist Delta Lloyd Combinatieverzekering. Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor kan je een keuze maken uit aanbieders die passen bij de aanvraag die je doet. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 3140, 3141, 3142, 3143, 3144, 3145, 3146, 3147? Check nu via internet alle aanbieders en kies de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Maassluis

 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Lancyr Woonverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief ligt gemiddeld op zo’n €13,00 bij Delta Lloyd, ING of DAK. Dankzij een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Maassluis.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en overzichtelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Meestal heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Maassluis vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je stoot iemands macbook van tafel en ook: je gooit bier over de bank van een vriend. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Taanschuurpolder, Dijkpolder, Sluispolder, Kapelpolder, Burgemeesterswijk, Steendijkpolder, Aalkeetpolder, Wilgenrijk.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn eigendommen on the go en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera en gitaar.

‘Goed geholpen bij de overstap

V. Jacobs, Maassluis (juni 2024)