Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Marum

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Marum (gemeente Marum, Groningen)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als diefstal, blikseminslag, wateroverlast, storm. Bij ondernemingen als Avéro Achmea, Ditzo of Klaverblad. Denk aan schade aan schilderijen of wat te denken van een beschadigde vloer. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Marum bekijk je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan Allsecur pakket en ook InShared pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteMarum
(Net) nummer0594 (+31594)
Aantal inwoners Marum10305
Postcodes9363
WijkenMarum
Plaatsen in de regioverzekering-Maastricht, inboedelverzekering-Maassluis, polis-Maasgouw, verzekeringspakket-Maasdriel, Losser en verzekeraar-Loppersum
inboedelverzekering-marum

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Marum november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in de woning. Van vazen t/m strijkbout: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een item vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Aegon tot ook InShared: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven variëren van €9 tot ruim €16,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in o.a. het soort dekking, verzekerd bedrag, waar je woont, eigen risico, woonobject, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Ditzo polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (9363), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Marum)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Via de vergelijker vind je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Bovag Thuispakket (Allrisk) of wat te denken van ASR Inboedelverzekering (Allrisk). Onze tip: Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Op basis daarvan zie je alleen nog verzekeraars die overeenkomen met jouw behoeftes. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9363? Vergelijk nu aan de hand van onze module alle maatschappijen en check de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Marum

 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €9,50 bij Univé, ING of Allsecur. Dankzij enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Marum.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Meestal zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Marum vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit frisdrank over een meubel van de buurman en: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het voordeel van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Marum, De Wilp.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden in de tuin en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een iPad en een gehoorapparaat.

‘Een polis zonder kleine lettertjes, top!

M. Evers, Marum (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente