Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Maasgouw

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Maasgouw (gemeente Maasgouw, Limburg)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als brand, vandalisme, wateroverlast, blikseminslag. Bij ondernemingen als Avéro Achmea, Univé of Polis Direct. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. wandversiering of wat te denken van contant geld en waardebonnen. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Maasgouw bekijk je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan ASR Verzekeringen pakket maar ook ING pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteMaasgouw
(Regio) nummer0475 (+31475)
Inwoners Maasgouw23757
Postcodegebieden6019
BuurtschappenMaasbracht
Plaatsen in de regioverzekering-Maasdriel, inboedelverzekering-Losser, polis-Loppersum, verzekeringspakket-Lopik, Loon op Zand en verzekeraar-Lochem
inboedelverzekering-maasgouw

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Maasgouw juli 2024

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in huis. Van oven tot aan iPhone: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een artikel aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Unigarant tot aan OHRA: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies lopen op van €4,25 tot wel €16. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door onder andere het soort dekking, waarde inboedel, waar je woont, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Verzekeruzelf.nl polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (6019), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Maasgouw)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door onze tool ontdek je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid) of juist ANWB Opstalverzekering. Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier beperk je je tot verzekeraars die overeenkomen met jouw wensen. Daarna kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 6019? Vergelijk nu op deze site alle aanbieders en selecteer de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Maasgouw

 • Generali Woonpakket
 • ANWB Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €10,00 bij De Goudse, Polis Direct of Bovag. Met behulp van deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Maasgouw.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met een reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. In de regel kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Maasgouw vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders en: je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Maasbracht, Linne, Stevensweert, Ohé en Laak, Thorn, Heel, Beegden, Wessem.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn waardevolle items op weg met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een laptop en een muziekinstrument.

‘Een totale woonverzekering voor alles

R. de Haan, Maasgouw (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente