Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oostwoud

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Oostwoud (gemeente Medemblik, Noord-Holland)? Aan de hand van deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als blikseminslag, wateroverlast, storm, brand. Bij partijen als Avéro Achmea, Europeesche of Interpolis. Denk aan schade aan blender of bijvoorbeeld schade aan apparatuur. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Oostwoud sluit je af met behulp van onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Aegon pakket en ook Interpolis pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteMedemblik
Regionummer0229 (+31229)
Inwoners Oostwoud43725
Postcodes1678
BuurtschappenWijk
Naburige plaatsenverzekering-twisk, inboedelverzekering-opperdoes, polis-de-weere, verzekering-zuidermeer, verzekeringspakket-lambertschaag en abbekerk
inboedelverzekering-oostwoud

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Oostwoud juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle eigendommen in de woning. Van zonwering tot kleding: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een product vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Aegon t/m Europeesche: er is nogal wat keuze. De kosten fluctueren tussen de €9,5 en €13,25. Het tarief komt tot stand door zaken als type dekking, de dekkingsgraad, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Generali polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (1678), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Oostwoud)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is namelijk uniek. Via de polisvergelijker vind je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, en bij jouw budget. Dat kan zijn Turien & Co Woonhuisverzekering Prima of wat te denken van Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw eisen. Daarna kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 1678? Vergelijk direct via internet verzekeringsbedrijven en vindt de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Oostwoud

 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • nowGo Woonverzekering Comfort

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag is al snel zo’n €9,25 bij Verzekeruzelf.nl, nowGo of Allianz. Via een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Oostwoud.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Oostwoud vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je morst rode wijn over de bank van iemand en ook: je morst frisdrank over de bank van iemand. Het pluspunt van een all-risk pakket is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wijk 00, Wognum, Nibbixwoud en Wijzend, Zwaagdijk-West, Noorder Koggenland, Sijbekarspel, Hauwert, Twisk, Opperdoes, Abbebroek, Andijk, Wervershoof, Zwaagdijk.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items in de tuin met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spelcomputer en drumstel.

‘Afspraken worden nagekomen, bedankt!

J. van de Velde, Oostwoud (juni 2024)