Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Froombosch

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Froombosch (gemeente Midden-Groningen, Groningen)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als water, vandalisme, storm, bliksem. Bijvoorbeeld bij ASR Verzekeringen, EAG Assuradeuren of Reaal. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. geluidsapparatuur of bijvoorbeeld een beschadigde vloer. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Froombosch bekijk je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Denk aan polissen van ASR Verzekeringen pakket of OHRA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteMidden-Groningen
(Regio) nummer0598 (+31598)
Inwoners Froombosch34177
Postcodes9619
BuurtenFoxham
Plaatsen in de regioverzekering-woudbloem, inboedelverzekering-harkstede, polis-scharmer, verzekering-waterhuizen, verzekeringspakket-kolham en harkstede
inboedelverzekering-froombosch

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Froombosch november 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle spullen in je appartement. Van cd-speler t/m keukentafel: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Concreet: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Als een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Centraal Beheer tot Generali: heel veel verschillende opties. Premies variëren van €5 tot wel €13,25. De maandelijkse premie komt tot stand door o.a. hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, postcode, het gekozen eigen risico, woonobject, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar REAAL Verzekeringen november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (9619), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Froombosch)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is verschillend. Dankzij de bovenstaande vergelijker check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Bruns ten Brink Brand Combi Budget of wellicht Bovag Thuispakket (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Op die manier kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die passen bij de aanvraag die je doet. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 9619? Bekijk nu met onze tool verzekeringsbedrijven en selecteer de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Froombosch

 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Univé Woonpakket (AR)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs is al snel zo’n €11,25 bij ZLM, Lancyr of ABN AMRO. Geholpen door deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Froombosch.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met een autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Froombosch biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: een vaas laten vallen maar tevens: een smartphone laten vallen. De waarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Foxham en Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen, Sappemeer, Slochteren-Kolham, Schildwolde-Hellum, Siddeburen, Harkstede, Overschild, Zuidbroek, Noordbroek, Wijk 02, Wijk 03.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn eigendommen in de tuin en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een fotocamera & drumstel.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

Fam. Vos, Froombosch (november 2023)