Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Zwaagdijk-Oost

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Zwaagdijk-Oost (gemeente Medemblik, Noord-Holland)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, brand, wateroverlast, blikseminslag. Bij partijen als Aegon, EAG Assuradeuren of REAAL Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan zonwering of wat te denken van kapotte meubels. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Zwaagdijk-Oost achterhaal je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Denk aan Verzekeruzelf.nl pakket en ook Europeesche pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteMedemblik
Regionummer0228 (+31228)
Aantal inwoners Zwaagdijk-Oost43725
Postcodegebied1681
WijkenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-midwoud, inboedelverzekering-oostwoud, polis-twisk, verzekering-sijbekarspel, verzekeringspakket-opperdoes en de-weere
inboedelverzekering-zwaagdijk-oost

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Zwaagdijk-Oost juni 2024

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in de woning. Van gordijnen tot ook centrifuge: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een product aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Reaal t/m Interpolis: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €5 tot aan €16,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van factoren als het type polis, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Huis In Eén Verzekeringen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (1681), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Zwaagdijk-Oost)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is verschillend. Geholpen door de bovenstaande vergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld ZLM Gezinspakket of Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet. Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Op die manier vind je maatschappijen die overeenkomen met je eigen uniek vraag. In de volgende stap selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 1681, 1682, 1683, 1684? Vergelijk direct met onze tool verzekeringsmaatschappijen en check de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Zwaagdijk-Oost

 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €9,75 bij Delta Lloyd, nowGo of Avéro Achmea. Via enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Zwaagdijk-Oost.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Zwaagdijk-Oost dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: de hond maakt krassen op de auto van de buurman maar tevens: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De waarde van allrisk is zeer complete modules. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wijk 00, Wognum, Nibbixwoud en Wijzend, Zwaagdijk-West, Noorder Koggenland, Sijbekarspel, Hauwert, Twisk, Opperdoes, Abbebroek, Andijk, Wervershoof, Zwaagdijk.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn eigendommen in de tuin en buiten huis verzekerd. Het betreft hier attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer + een verrekijker.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

O. van den Bosch, Zwaagdijk-Oost (juni 2024)