Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Maastricht

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Maastricht (gemeente Maastricht, Limburg)? Met behulp van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als brand, blikseminslag, storm, diefstal. Bij partijen als Bovag, HEMA of SNS. Je kunt dan denken aan schade aan haardroger of wat te denken van een gestolen computer. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Maastricht detecteer je door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van ASR Verzekeringen pakket en FBTO pakket. Vul alle velden in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteMaastricht
Netnummer043 (+3143)
Aantal inwoners Maastricht122533
Postcodes6200
BuurtenCentrum
Plaatsen in de buurtverzekering-Maassluis, inboedelverzekering-Maasgouw, polis-Maasdriel, verzekeringspakket-Losser, Loppersum en verzekeraar-Lopik
inboedelverzekering-maastricht

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Maastricht november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van kapstok tot aan lingerie: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra iets vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Unigarant t/m InShared: de keuze is enorm. De prijzen per maand fluctueren tussen de €8 tot wel €10,25. Het tarief berekenen ze aan de hand van factoren als type dekking, waarde inboedel, postcode, eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Zelf polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (6200), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Maastricht)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is verschillend. Via de vergelijker achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. InShared Inboedelverzekering of Generali Woonhuisverzekering. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Hierdoor zie je alleen nog verzekeraars die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 6200, 6201, 6202, 6203, 6211, 6212, 6213, 6214, 6215, 6216, 6217, 6218, 6219, 6221, 6222, 6223, 6224, 6225, 6226, 6227, 6228, 6229? Vergelijk direct op deze site alle aanbieders en zoek de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Maastricht

 • ANWB Woonpakket Plus
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Aegon Opstal Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €11,00 bij SNS, OHRA of Aegon. Dankzij deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Maastricht.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar kan je het type dekking kiezen. In de regel heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Maastricht vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: je gooit wijn over de bank van de buurvrouw en bijvoorbeeld: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het pluspunt van allrisk is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Centrum, Buitenwijk Zuidwest, Buitenwijk West, Buitenwijk Noordwest, Buitenwijk Oost, Buitenwijk Noordoost, Buitenwijk Zuidoost.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn spullen in de tuin en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een tablet en een rollator.

‘Professioneel, snel en rechtvaardig

Dhr. Evers, Maastricht (november 2023)