Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Maasdriel

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Maasdriel (gemeente Maasdriel, Gelderland)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld diefstal, blikseminslag, vandalisme, brand. Bij partijen als BLG wonen, EAG Assuradeuren of REAAL Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan linnenkast of bijvoorbeeld schade aan elektrische apparatuur. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Maasdriel achterhaal je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Verzekeruzelf.nl pakket en Independer pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteMaasdriel
(Net) nummer073 (+3173)
Bewoners Maasdriel24084
Postcodegebied5325
BuurtenKerkdriel
Plaatsen nabijverzekering-Losser, inboedelverzekering-Loppersum, polis-Lopik, verzekeringspakket-Loon op Zand, Lochem en verzekeraar-Lisse
inboedelverzekering-maasdriel

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Maasdriel juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle goederen in de woning. Van gordijnen tot en met weegschaal: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Kort gezegd: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Als een ding vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Unigarant tot OHRA: heel veel verschillende opties. Premies lopen op van €8,75 en ongeveer €13. Het bedrag kent zijn oorsprong in zaken als hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, regio, hoogte eigen risico, soort huis, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: InShared pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (5325), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Maasdriel)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is namelijk uniek. Via de vergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Allsecur Compleet of juist Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet. Onze tip: Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Op die manier vergelijk je verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met de aanvraag die je doet. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 5325, 5855? Check nu aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en selecteer de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Maasdriel

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs bedraagt soms wel €12,00 bij Europeesche, ING of Allsecur. Via deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Maasdriel.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Maasdriel staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je zoontje schiet door de ruit bij de buren en: een notebook laten vallen. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Kerkdriel, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Rossum.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn kostbaarheden onderweg met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een fotocamera + jouw golfspullen.

‘Mijn woning in goede handen

Q. Kramer, Maasdriel (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente