Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Overveen

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw huis in Overveen (gemeente Bloemendaal, Noord-Holland)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als storm, brand, water, inbraak. Bij partijen als BLG wonen, Europeesche of Interpolis. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan sieraden of denk aan een kapotte wasmachine. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Overveen achterhaal je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. REAAL Verzekeringen pakket en/of FBTO pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBloemendaal
(Regio) nummer023 (+3123)
Bewoners Overveen22296
Postcodes2014
BuurtenBloemendaal
Naburige plaatsenverzekering-velserbroek, inboedelverzekering-driehuis, polis-velsen-zuid, verzekering-egmond-aan-den-hoef, verzekeringspakket-ijmuiden en velsen-noord
inboedelverzekering-overveen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Overveen maart 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle spullen in huis. Van kapstok tot aan kleding: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat een artikel vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Avéro Achmea tot OHRA: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies fluctueren tussen de €8,5 en €13. De premie berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcode, hoogte eigen risico, type woning, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Europeesche maart 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (2014), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Overveen)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is verschillend. Dankzij de vergelijker check je probleemloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. Klaverblad Opstalverzekering Royaal of Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Zodoende beperk je je tot verzekeringsbedrijven die passen bij je eigen uniek vraag. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 2014, 2015, 2050, 2051? Bekijk zelf met onze tool verzekeringsbedrijven en check de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Overveen

 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €9,00 bij Europeesche, Independer of Allianz. Middels deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Overveen.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met een reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Overveen vergoedt vrijwel alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: de hond springt iemand omver of: je gooit bier over de bank van een vriend. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn bezittingen in de tuin en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een fotocamera en drumstel.

‘Gemakkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken

Q. de Haan, Overveen (maart 2021)