Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Beverwijk

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Beverwijk (gemeente Beverwijk, Noord-Holland)? Met behulp van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als diefstal, storm, brand, blikseminslag. Bij bedrijven als Allsecur, HEMA of Interpolis. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. parket of denk aan een stukke televisie. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Beverwijk ontdek je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld Reaal pakket en Delta Lloyd pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBeverwijk
(Net) nummer0251 (+31251)
Aantal inwoners Beverwijk40318
Postcodegebied1940
WijkenCentrum
Naburige plaatsenverzekering-Beuningen, inboedelverzekering-Best, polis-Bernheze, verzekeringspakket-Berkelland, Bergen op Zoom en verzekeraar-Bergen Noord-Holland
inboedelverzekering-beverwijk

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Beverwijk december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in een woongelegenheid. Van dranken tot ook huisdieren: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Als een product aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Reaal tot aan NowGo: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand fluctueren tussen de €4,75 tot aan €15,5. Het bedrag komt tot stand door zaken als hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, regio, je eigen bijdrage per schade, soort huis, samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: ABN AMRO afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (1940), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Beverwijk)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is weer anders. Geholpen door de vergelijker achterhaal je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. Aegon Opstal Basis of SNS Inboedelverzekering. Onze tip: Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Op die manier vind je verzekeraars die passen bij jouw eisen. Daarna kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 1940, 1941, 1942, 1943, 1944, 1945, 1946, 1947, 1948? Vergelijk nu met onze tool verzekeringsmaatschappijen en check de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Beverwijk

 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • SNS Inboedel en opstal
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Aegon Inboedel Basis
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €12,50 bij Verzekeruzelf.nl, Nationale Nederlanden of Avéro Achmea. Middels de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Beverwijk.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook een doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Beverwijk staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jouw hond bijt een bank kapot maar tevens: een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren. De meerwaarde van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Centrum, Vondelkwartier, Oranjebuurt, Kuenenkwartier, Warande, Noordwestelijk tuinbouwgebied, Oosterwijk en Zwaansmeer, Meerestein, Wijk aan Zee, De Pijp en Wijkerbroek.

De inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden op weg en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat + sportuitrusting.

‘Handige bespaartips voor inboedelverzekeringen

H. de Bruin, Beverwijk (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente