Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Best

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Best (gemeente Best, Noord-Brabant)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als brand, vandalisme, blikseminslag, diefstal. Bij partijen als ABN AMRO, Delta Lloyd of nowGo. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan frituurpan of wat te denken van een kapotte wasmachine. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Best achterhaal je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als De Goudse pakket en Independer pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBest
(Net) nummer0499 (+31499)
Bewoners Best28976
Postcodegebied5680
WijkenBest
Plaatsen in de buurtverzekering-Bernheze, inboedelverzekering-Berkelland, polis-Bergen op Zoom, verzekeringspakket-Bergen Noord-Holland, Bergen Limburg en verzekeraar-Bergeijk
inboedelverzekering-best

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Best juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in een woongelegenheid. Van kookboeken t/m hoeden: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Stelregel: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een artikel vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Univé tot en met Independer: de keuze is enorm. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €6,5 tot ruim €12,75. Het bedrag komt tot stand door o.a. het type polis, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over InShared inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (5680), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Best)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Via de vergelijker achterhaal je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn ANWB Woonpakket Plus of wat te denken van Aegon Opstal Allrisk. Onze tip: Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die passen bij jouw wensen. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 5680, 5681, 5682, 5683, 5684, 5685? Bekijk nu met onze tool verzekeringsbedrijven en zoek de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Best

 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Lancyr Woonverzekering
 • Allsecur Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €13,00 bij Delta Lloyd, Nationale Nederlanden of DAK. Geholpen door een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Best.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook een autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Best dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman en: je morst rode wijn over het tapijt van iemand. Het voordeel van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Best.

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn spullen op pad en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een fotocamera & jouw golfspullen.

‘Een onbezorgd gevoel

U. van der Heijden, Best (juni 2024)