Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Aerdenhout

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Aerdenhout (gemeente Bloemendaal, Noord-Holland)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als blikseminslag, vandalisme, storm, diefstal. Bij partijen als ABN AMRO, Europeesche of OHRA. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan totaal of schade aan je smartphone. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Aerdenhout detecteer je via onze adviestool. Bijvoorbeeld ASR Verzekeringen pakket en/of ING pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBloemendaal
Regionummer023 (+3123)
Inwoners Aerdenhout22296
Postcodes2110
BuurtenBloemendaal
Plaatsen in de buurtverzekering-santpoort-zuid, inboedelverzekering-santpoort-noord, polis-haarlemmerliede, verzekering-driehuis, verzekeringspakket-spaarndam en spaarndam
inboedelverzekering-aerdenhout

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Aerdenhout maart 2021

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in de woning. Van gordijnrails tot barbecue: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Hoe het werkt: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een product aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Aegon tot ook Ditzo: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand fluctueren tussen de €9,25 en ongeveer €12. Het tarief wordt berekend op basis van bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over ING maart 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (2110), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Aerdenhout)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Aan de hand van onze tool achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid) of wellicht ASR Inboedelverzekering (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Aan de hand hiervan beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 2110, 2111, 2114? Vergelijk direct online verzekeringsmaatschappijen en selecteer de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Aerdenhout

 • Aegon Opstal Basis
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • ZLM Gezinspakket
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen goedkoop verzekeren? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €13,50 bij Zelf, InShared of Turien en Co. Door middel van een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Aerdenhout.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Aerdenhout vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een kop koffie over de bank van een familielid of: je stoot iemands telefoon van tafel. Het gemak van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden on the go en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een filmcamera en een kinderwagen.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

M. Boer, Aerdenhout (maart 2021)