Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Beuningen

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Beuningen (gemeente Beuningen, Gelderland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld storm, blikseminslag, brand, wateroverlast. Bijvoorbeeld bij Turien en Co, EAG Assuradeuren of Polis Direct. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. ijskast of denk aan een gestolen computer. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Beuningen sluit je af door gebruik te maken van onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als REAAL Verzekeringen pakket maar ook Lancyr pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBeuningen
Regionummer024 (+3124)
Aantal inwoners Beuningen25289
Postcodegebieden6641
BuurtschappenBeuningen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Best, inboedelverzekering-Bernheze, polis-Berkelland, verzekeringspakket-Bergen op Zoom, Bergen Noord-Holland en verzekeraar-Bergen Limburg
inboedelverzekering-beuningen

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Beuningen december 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in de woning. Van oven tot ook sjaals: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een artikel aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Centraal Beheer tot ook De Goudse: de keuze is enorm. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €5,75 en €12,25. Het bedrag komt tot stand door zaken als het type polis, waarde inboedel, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, type woning, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Allianz pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (6641), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Beuningen)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke case is weer anders. Aan de hand van de polisvergelijker check je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. nowGo Woonverzekering Bewust of misschien Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk). Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Daardoor beperk je je tot maatschappijen die in lijn zijn met jouw wensen. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 6641, 6642? Bekijk nu via internet alle verzekeraars en check de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Beuningen

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €14,00 bij Zelf, Klaverblad of Bruns ten Brink. Dankzij de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Beuningen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Beuningen biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw of: een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders. De meerwaarde van een all risk-polis is zeer complete modules. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Beuningen, Ewijk, Eurt, Nssen.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden onderweg en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een navigatieapparaat + een kinderwagen.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

H. Kuijpers, Beuningen (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente