Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Binnenmaas

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw huis in Binnenmaas (gemeente Binnenmaas, Zuid-Holland)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als storm, diefstal, vandalisme, brand. Bij bedrijven als ASR Verzekeringen, Zelf of Interpolis. Denk aan schade aan magnetron of schade aan de keuken. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Binnenmaas bekijk je met behulp van onze vergelijk module. Denk aan ABN AMRO pakket en/of Klaverblad pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBinnenmaas
(Regio) nummer0186 (+31186)
Inwoners Binnenmaas28771
Postcodegebied3270
BuurtenHeinenoord
Naburige plaatsenverzekering-Beverwijk, inboedelverzekering-Beuningen, polis-Best, verzekeringspakket-Bernheze, Berkelland en verzekeraar-Bergen op Zoom
inboedelverzekering-binnenmaas

Inboedelverzekeringen vergelijken in Binnenmaas december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in huis. Van grammofoonplaten tot en met salontafel: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een product vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van ABN AMRO tot ook Interpolis: er is nogal wat keuze. De kosten liggen gewoonlijk tussen €5,25 en €14,25. Het tarief wordt bepaald door o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Independer pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (3270), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Binnenmaas)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is namelijk uniek. Geholpen door de bovenstaande vergelijker ontdek je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) of misschien EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk). Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor beperk je je tot verzekeraars die rijmen met jouw behoeftes. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 3270, 3271? Vergelijk nu op deze site verzekeringsmaatschappijen en check de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Binnenmaas

 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • HEMA Opstalverzekering
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €13,25 bij Ditzo, ING of DAK. Dankzij deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Binnenmaas.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met een doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Binnenmaas dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je morst een glas drinken over een meubel van iemand maar tevens: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het gemak van een all-risk pakket is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Heinenoord, Mijnsheerenland, Westmaas, Maasdam, Puttershoek, ‘s-Gravendeel.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn bezittingen in de tuin en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een e-reader of gitaar.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

D. Timmermans, Binnenmaas (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente