Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Woudrichem

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Woudrichem (gemeente Woudrichem, Noord-Brabant)? Via deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als inbraak, vandalisme, water, bliksem. Bij ondernemingen als ASR Verzekeringen, Verzekeruzelf.nl of Interpolis. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan terreinafscheiding en/of schade aan je smartphone. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Woudrichem bekijk je via de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Avéro Achmea pakket en Klaverblad pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWoudrichem
(Regio) nummer0183 (+31183)
Inwoners Woudrichem14518
Postcodegebieden4285
BuurtschappenWoudrichem
Plaatsen in de omgevingverzekering-Woudenberg, inboedelverzekering-Wormerland, polis-Woerden, verzekeringspakket-Woensdrecht, Winterswijk en verzekeraar-Winsum
inboedelverzekering-woudrichem

Inboedelverzekeringen vergelijken in Woudrichem juli 2024

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in je appartement. Van aardewerk tot stofzuiger: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een artikel aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Verzekeruzelf.nl tot aan OHRA: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies fluctueren tussen de €6,75 tot aan €11. Het bedrag wordt bepaald door o.a. het type polis, het totale verzekerde bedrag, regio, het gekozen eigen risico, type woning, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar REAAL Verzekeringen juli 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (4285), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Woudrichem)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat weer anders. Met behulp van de tool hierboven detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of misschien Allsecur Compleet. Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier vind je maatschappijen die passen bij de aanvraag die je doet. Hierna kan je filteren op thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 4285? Check nu online alle maatschappijen en check de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Woudrichem

 • ZLM Gezinspakket
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Allsecur Uitgebreid
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Generali Inboedelverzekering
 • Allsecur Compleet

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €8,25 bij Generali, Polis Direct of Aegon. Via een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Woudrichem.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met een doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Woudrichem dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman en ook: je gooit wijn over het tapijt van een familielid. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Woudrichem, Almkerk, Rijswijk, Giessen, Andel, Uitwijk en Waardhuizen.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn spullen onderweg en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een smartphone & jouw golfspullen.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

Mevr. van Veen, Woudrichem (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente