Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Vlaardingen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Vlaardingen (gemeente Vlaardingen, Zuid-Holland)? Via zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. inbraak, storm, brand, vandalisme. Bijvoorbeeld bij DAK, ZLM of InShared. Je kunt dan denken aan schade aan droogtrommel en/of schade aan elektrische apparatuur. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Vlaardingen achterhaal je aan de hand van onze adviestool. Bijvoorbeeld REAAL Verzekeringen pakket en/of OHRA pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteVlaardingen
Regionummer010 (+3110)
Inwoners Vlaardingen71808
Postcodegebieden3130
WijkenCentrum
Plaatsen nabijverzekering-Vianen, inboedelverzekering-Venray, polis-Venlo, verzekeringspakket-Velsen, Veldhoven en verzekeraar-Veere
inboedelverzekering-vlaardingen

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Vlaardingen juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in de woning. Van gordijnen tot ook prothesen(gebit e.a.): bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Concreet: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Univé tot ook HEMA: er valt veel te kiezen. Tarieven lopen op van €4,25 tot wel €15. Het bedrag komt tot stand door zaken als type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcode, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: InShared polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (3130), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Vlaardingen)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Via de polisvergelijker detecteer je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Denk aan Aegon Inboedel Allrisk of misschien Unigarant Woonpakket Plus. Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Op basis daarvan beperk je je tot maatschappijen die passen bij de aanvraag die je doet. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 3130, 3131, 3132, 3133, 3134, 3135, 3136, 3137, 3138? Vergelijk nu op deze site alle aanbieders en vindt de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Vlaardingen

 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Opstal Basis

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €13,50 bij Ditzo, Klaverblad of BLG wonen. Aan de hand van enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Vlaardingen.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Vlaardingen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit bier over de bank van de buurman en bijvoorbeeld: je stoot iemands vaas van tafel. Het gemak van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Centrum, Westwijk, Vettenoordse Polder, Oostwijk, Vlaardinger Ambacht, Holy-Zuid, Holy-Noord, Broekpolder.

Deze inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden on the go met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een fotocamera of gitaar.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

H. van de Veen, Vlaardingen (juni 2024)