Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Woudenberg

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Woudenberg (gemeente Woudenberg, Utrecht)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld water, inbraak, vandalisme, brand. Bijvoorbeeld bij ABN AMRO, Univé of Interpolis. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. radio of bijvoorbeeld een kapotte laptop. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Woudenberg achterhaal je met behulp van onze adviestool. Denk aan polissen van REAAL Verzekeringen pakket en/of FBTO pakket. Vul alle velden in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteWoudenberg
(Regio) nummer033 (+3133)
Inwoners Woudenberg12550
Postcodegebieden3930
BuurtenWoudenberg
Plaatsen in de omgevingverzekering-Wormerland, inboedelverzekering-Woerden, polis-Woensdrecht, verzekeringspakket-Winterswijk, Winsum en verzekeraar-Wijk bij Duurstede
inboedelverzekering-woudenberg

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Woudenberg juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van tafelbestek tot scheerapparaat: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Concreet: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een item vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Allianz tot Independer: heel veel verschillende opties. Premies variëren van €6,5 tot aan €14,75. Het tarief komt tot stand door zaken als hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Allsecur pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (3930), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Woudenberg)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Via de vergelijker achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk) of wat te denken van Generali Woonhuisverzekering. Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Daardoor beperk je je tot verzekeraars die rijmen met de aanvraag die je doet. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3930, 3931? Bekijk zelf met onze tool verzekeringsmaatschappijen en zoek de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Woudenberg

 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Allsecur Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • HEMA Woonverzekering
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie is al snel zo’n €12,00 bij Unigarant, Klaverblad of Turien en Co. Geholpen door de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Woudenberg.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de assuradeur kan je het type dekking kiezen. Dikwijls moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Woudenberg dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst frisdrank over de bank van de buurman en ook: je morst bier over de bank van een vriend. De waarde van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Woudenberg.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn kostbaarheden onderweg en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat of drumstel.

‘Handige bespaartips voor inboedelverzekeringen

K. van de Wal, Woudenberg (juli 2024)