Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Beetsterzwaag

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Beetsterzwaag (gemeente Opsterland, Friesland)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als vandalisme, brand, storm, water. Bijvoorbeeld bij DAK, EAG Assuradeuren of REAAL Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan behang en/of beschadigingen aan het interieur. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Beetsterzwaag detecteer je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld De Goudse pakket maar ook Delta Lloyd pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteOpsterland
Netnummer0512 (+31512)
Inwoners Beetsterzwaag29830
Postcodes9244
BuurtenGorredijk
Plaatsen in de regioverzekering-bakkeveen, inboedelverzekering-wijnjewoude, polis-boelenslaan, verzekering-de-tike, verzekeringspakket-surhuisterveen en houtigehage
inboedelverzekering-beetsterzwaag

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Beetsterzwaag december 2021

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in een woongelegenheid. Van levensmiddelen t/m centrifuge: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Hoe het werkt: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van ABN AMRO tot en met Ditzo: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten variëren van €6,5 tot ruim €10,75. De maandelijkse premie komt tot stand door bijvoorbeeld type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcode, eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar REAAL Verzekeringen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (9244), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Beetsterzwaag)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is weer anders. Via de vergelijker achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn SNS Woonhuisverzekering of misschien Bovag Thuispakket (Allrisk). Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan vergelijk je verzekeraars die matchen met jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 9244? Vergelijk nu via internet alle verzekeraars en kies de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Beetsterzwaag

 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • HEMA Woonverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • ZLM Gezinspakket

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief is al snel zo’n €8,00 bij Ditzo, nowGo of Bruns ten Brink. Door middel van de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Beetsterzwaag.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met een reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. Meestal moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Beetsterzwaag staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst een glas drinken over een meubel van iemand en ook: je morst een glas cola over een meubel van een familielid. Het voordeel van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Gorredijk, Langezwaag, Terwispel, Beetsterzwaag, Ureterp, Bakkeveen.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn waardevolle items onderweg met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en kleding.

‘Mijn huis goed verzekerd

M. Mol, Beetsterzwaag (december 2021)