Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Olst-Wijhe

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Olst-Wijhe (gemeente Olst-Wijhe, Overijssel)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. bliksem, vandalisme, storm, inbraak. Bijvoorbeeld bij Centraal Beheer, De Goudse of nowGo. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. ionisator of een kapotte televisie. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Olst-Wijhe bekijk je dankzij onze adviestool. Bijvoorbeeld ASR Verzekeringen pakket en ook FBTO pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteOlst-Wijhe
Netnummer0570 (+31570)
Inwoners Olst-Wijhe17886
Postcodegebied8121
BuurtenOlst
Plaatsen nabijverzekering-Oldenzaal, inboedelverzekering-Oldebroek, polis-Oldambt, verzekeringspakket-Oisterwijk, Oirschot en verzekeraar-Oegstgeest
inboedelverzekering-olst-wijhe

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Olst-Wijhe december 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle artikelen in huis. Van oven tot aan strijkbout: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Concreet: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een product permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van REAAL Verzekeringen tot ook Klaverblad: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand lopen op van €6 tot aan €14. De premie wordt bepaald door factoren als het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, type gezin (met kinderen), (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Centraal Beheer dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (8121), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Olst-Wijhe)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Dankzij de bovenstaande vergelijker achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid) of wat te denken van FBTO Woonpakket. Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan vergelijk je maatschappijen die overeenkomen met de aanvraag die je doet. Vervolgens kan je filteren op thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8121, 8130, 8131? Vergelijk nu met onze tool alle aanbieders en check de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Olst-Wijhe

 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • SNS Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €11,50 bij Delta Lloyd, Interpolis of DAK. Geholpen door enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Olst-Wijhe.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur kan je het type dekking kiezen. Doorgaans zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Olst-Wijhe vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren en bijvoorbeeld: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman. Het pluspunt van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Olst, Wijhe, Wesepe, Boskamp, Boerhaar, Welsum, Den Nul, Eikelhof, Elshof, Marle, Middel, Herxen.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn bezittingen in de tuin en buiten huis verzekerd. We spreken hier van attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een tablet & een verrekijker.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

U. Driessen, Olst-Wijhe (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente