Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Den Hout

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Den Hout (gemeente Oosterhout, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als diefstal, vandalisme, storm, blikseminslag. Onder andere bij DAK, Verzekeruzelf.nl of nowGo. Je kunt dan denken aan schade aan verwarming of schade aan elektrische apparatuur. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Den Hout sluit je af met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan ASR Verzekeringen pakket en/of Europeesche pakket. Vul alle velden in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteOosterhout
(Net) nummer0162 (+31162)
Aantal inwoners Den Hout54018
Postcodegebieden4911
BuurtschappenOosterhout-Centrum
Plaatsen in de buurtverzekering-oosteind, inboedelverzekering-rijsbergen, polis-achtmaal, verzekering-ulvenhout, verzekeringspakket-klein-zundert en wernhout
inboedelverzekering-den-hout

Inboedelverzekeringen vergelijken in Den Hout juni 2022

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in je appartement. Van aardewerk tot speelgoed: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Hoe het werkt: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een product aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van ABN AMRO tot ook Ditzo: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand lopen op van €4 en €13,75. Het bedrag berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld het soort dekking, waarde inboedel, woonplaats, het gekozen eigen risico, type woning, type gezin (met kinderen), (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: InShared inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (4911), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Den Hout)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de polisvergelijker detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget of wat te denken van De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering. Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Op die manier kan je een keuze maken uit maatschappijen die rijmen met jouw wensenpakket. Daarna kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 4911? Vergelijk direct online alle maatschappijen en selecteer de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Den Hout

 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • InShared Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandtarief ligt gemiddeld op zo’n €9,00 bij Ditzo, Reaal of DAK. Aan de hand van de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Den Hout.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor een gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Den Hout staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: uw hond bijt in het been van de postbezorger en bijvoorbeeld: je stoot iemands macbook van tafel. Het gemak van een all risk-polis is zeer complete modules. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Oosterhout-Centrum, Slotjes, West, Strijen, Leijsenakkers, Oosterheide, Dommelbergen, Vrachelen, Industrieterrein Zuid, Industrieterrein Noord, Buitengebied Oosterhout, Den Hout, Oosteind, Dorst.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn waardevolle items onderweg en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een laptop en sieraden.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

X. Smeets, Den Hout (juni 2022)