Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Asten

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Asten (gemeente Asten, Noord-Brabant)? Aan de hand van een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. bliksem, brand, storm, water. Bij bedrijven als ANWB, HEMA of Reaal. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan sanitair en/of een stukke TV. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Asten detecteer je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van Aegon pakket en Delta Lloyd pakket. Vul alle velden in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteAsten
Netnummer0493 (+31493)
Inwoners Asten16580
Postcodes5720
BuurtschappenAsten
Plaatsen in de regioverzekering-Assen, inboedelverzekering-Arnhem, polis-Appingedam, verzekeringspakket-Apeldoorn, Amsterdam en verzekeraar-Amstelveen
inboedelverzekering-asten

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Asten december 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in jouw verblijf. Van fornuis t/m toiletartikelen: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een artikel aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Verzekeruzelf.nl t/m De Goudse: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies variëren van €9 en €15,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, regio, je eigen bijdrage per schade, soort huis, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Generali inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (5720), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Asten)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Met behulp van de polisvergelijker ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Klaverblad Inboedelverzekering Royaal of wellicht Turien & Co Inboedelverzekering Premium. Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor zie je alleen nog verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw eisen. In de volgende stap selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 5720, 5721? Bekijk nu online verzekeringsbedrijven en selecteer de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Asten

 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • SNS Woonhuisverzekering
 • SNS Inboedelverzekering
 • InShared Opstalverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €13,25 bij De Goudse, REAAL Verzekeringen of Allianz. Geholpen door enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Asten.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook een reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur kan je het type dekking kiezen. Doorgaans zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Asten staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders en bijvoorbeeld: je morst wijn over het tapijt van een familielid. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Asten, Heusden, Ommel, Wijk 08, Wijk 09.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn spullen on the go en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een tablet en een muziekinstrument.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

K. van Vliet, Asten (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente