Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oldenzaal

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Oldenzaal (gemeente Oldenzaal, Overijssel)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als inbraak, bliksem, storm, water. Bijvoorbeeld bij BLG wonen, HEMA of Interpolis. Denk aan schade aan kunstvoorwerpen of denk aan schade aan een vloerkleed. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Oldenzaal achterhaal je aan de hand van onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als Verzekeruzelf.nl pakket en Klaverblad pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteOldenzaal
(Net) nummer074 (+3174)
Aantal inwoners Oldenzaal32110
Postcodegebieden7570
BuurtschappenBinnenstad
Plaatsen in de omgevingverzekering-Oldebroek, inboedelverzekering-Oldambt, polis-Oisterwijk, verzekeringspakket-Oirschot, Oegstgeest en verzekeraar-Nuth
inboedelverzekering-oldenzaal

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Oldenzaal december 2023

Met een inboedelverzekering dek je alle producten in een woongelegenheid. Van zonwering tot ook kampeeruitrusting: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Kort gezegd: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer iets permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ABN AMRO tot en met InShared: de keuze is enorm. De kosten fluctueren tussen de €8,75 en ongeveer €13,25. Het tarief wordt bepaald door bijvoorbeeld type dekking, waarde inboedel, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Bruns ten Brink dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (7570), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Oldenzaal)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is weer anders. Geholpen door de bovenstaande vergelijker ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid) of juist Reaal Opstal (adviseur). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool beperk je je tot verzekeringsbedrijven die rijmen met jouw voorwaarden. Vervolgens kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 7570, 7571, 7572, 7573, 7574, 7575, 7576, 7577? Bekijk nu op deze site verzekeringsmaatschappijen en check de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Oldenzaal

 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • ZLM Gezinspakket
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ZLM Gezinspakket
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Aegon Inboedel Basis
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €7,50 bij Ditzo, Reaal of DAK. Aan de hand van deze tips hieronder bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Oldenzaal.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket voor extra voordeel
Advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook een reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. Vaak zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Oldenzaal vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit rode wijn over de bank van een familielid of: de hond maakt krassen op de auto van iemand anders. Het gemak van een all risk-polis is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Binnenstad, Het Inslag-De Kleies, Glinde-Hooiland, De Meijbree, Haerbroek-Scholtenhoek, Zuid-Berghuizen, Hanzepoort, Eekte-Hazewinkel, Jufferbeek, Het Hulsbeek, De Thij, De Graven Es, De Essen, Bekspring.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn spullen op weg en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een iPad of viool.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

B. van den Velden, Oldenzaal (december 2023)