Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Westmaas

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Westmaas (gemeente Binnenmaas, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als storm, vandalisme, inbraak, brand. Bij bedrijven als Centraal Beheer, HEMA of ING. Denk aan schade aan aquarium/vissen of bijvoorbeeld schade aan apparatuur. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Westmaas detecteer je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Avéro Achmea pakket of Europeesche pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBinnenmaas
(Net) nummer0186 (+31186)
Aantal inwoners Westmaas28771
Postcodegebieden3273
BuurtenHeinenoord
Plaatsen in de regioverzekering-mijnsheerenland, inboedelverzekering-goudswaard, polis-piershil, verzekering-oude-tonge, verzekeringspakket-nieuw-beijerland en den-bommel
inboedelverzekering-westmaas

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Westmaas juni 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in jouw verblijf. Van magnetron tot en met tuingereedschap: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een product vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Lancyr tot en met Europeesche: er valt veel te kiezen. Tarieven variëren van €6 tot aan €14,75. Het tarief wordt berekend op basis van factoren als het soort dekking, de dekkingsgraad, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar nowGo pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (3273), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Westmaas)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke case is opzichzelfstaand. Dankzij de vergelijker signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk) of wellicht Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet. Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Middels de tool vergelijk je maatschappijen die passen bij jouw eisen. Hierna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 3273? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle verzekeraars en zoek de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Westmaas

 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Generali Woonpakket
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief is al snel zo’n €9,00 bij Delta Lloyd, Interpolis of Bruns ten Brink. Door middel van deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Westmaas.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Westmaas vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst een kop koffie over de bank van een vriend en ook: je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend. De meerwaarde van een all risk-polis is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Heinenoord, Mijnsheerenland, Westmaas, Maasdam, Puttershoek, ‘s-Gravendeel.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn bezittingen onderweg en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een mobiele telefoon en sieraden.

‘Kies niet voor de goedkoopste verzekering, kijk naar dekking!

F. van der Velden, Westmaas (juni 2023)