Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Termunten

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw huis in Termunten (gemeente Delfzijl, Groningen)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als water, inbraak, bliksem, vandalisme. Bij bedrijven als Aon Direct, De Goudse of Lancyr. Je kunt dan denken aan schade aan huishoudtrap of wat te denken van schade aan apparatuur. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Termunten bekijk je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Allsecur pakket en FBTO pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteDelfzijl
Regionummer0596 (+31596)
Bewoners Termunten25068
Postcodes9947
WijkenStad
Plaatsen in de buurtverzekering-woldendorp, inboedelverzekering-wagenborgen, polis-nieuwolda, verzekering-farmsum, verzekeringspakket-nieuw-scheemda en t-waar
inboedelverzekering-termunten

Inboedelverzekeringen vergelijken in Termunten november 2023

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in een woongelegenheid. Van albums tot sjaals: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. In het geval dat een ding permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Aegon t/m Delta Lloyd: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven lopen op van €7,75 en €15. Het bedrag wordt bepaald door factoren als het soort dekking, waarde inboedel, postcodegebied, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: ING pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (9947), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Termunten)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is weer anders. Aan de hand van onze tool detecteer je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Turien & Co Woonhuisverzekering Primair of Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Op die manier beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw wensenpakket. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9947? Bekijk zelf met onze tool verzekeringsmaatschappijen en zoek de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Termunten

 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Woonpakket
 • Generali Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Unigarant Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €12,25 bij EAG Assuradeuren, Klaverblad of Turien en Co. Met behulp van de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Termunten.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor een ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een assuradeur kan je het type dekking kiezen. Doorgaans moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Termunten dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: je morst rode wijn over de bank van iemand en: de hond maakt krassen op de auto van de buurman. Het pluspunt van een all risk-polis is een ruime dekking. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Stad, Land, Wijk 02, Wijk 03.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn eigendommen op weg en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een laptop & een muziekinstrument.

‘Niet de goedkoopste, maar wel gewoon goed

O. Peters, Termunten (november 2023)