Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Wierden

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Wierden (gemeente Wierden, Overijssel)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld storm, vandalisme, inbraak, bliksem. Onder andere bij Bruns ten Brink, Zelf of Polis Direct. Denk aan schade aan ijskast of bijvoorbeeld schade aan meubels. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Wierden detecteer je via onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als ABN AMRO pakket en ook Independer pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteWierden
Netnummer0546 (+31546)
Bewoners Wierden23952
Postcodegebieden7468
WijkenWierden
Plaatsen in de buurtverzekering-Westvoorne, inboedelverzekering-Weststellingwerf, polis-Westland, verzekeringspakket-Westerwolde, Westervoort en verzekeraar-Westerveld
inboedelverzekering-wierden

Inboedelverzekeringen vergelijken in Wierden november 2023

Via een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in een woongelegenheid. Van uurwerken tot relaxfauteuil: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Het zit zo: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra iets aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van SNS tot en met Ditzo: er valt veel te kiezen. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €7 tot aan €11,25. Het bedrag wordt berekend op basis van bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, het gekozen eigen risico, het soort woning, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Generali dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (7468), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Wierden)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is verschillend. Via onze tool signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk of juist Allsecur Uitgebreid. Onze tip: Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan vind je aanbieders die in lijn zijn met jouw behoeftes. Vervolgens kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7468, 7640, 7641, 7642, 7645? Vergelijk nu aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en check de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Wierden

 • SNS Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Aegon Inboedel Basis
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief is al snel zo’n €11,00 bij Huis In Eén Verzekeringen, nowGo of BLG wonen. Aan de hand van enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Wierden.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met een doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur kan je het type dekking kiezen. Vaak heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Wierden vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je gooit frisdrank over de bank van iemand of: je stoot iemands telefoon van tafel. Het pluspunt van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wierden (kern), Landelijk gebied Wierden, Hooge-Hexel, Enter (kern), Landelijk gebied Enter, Rectum – Notter – Zuna.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn eigendommen op pad en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een tablet en een kinderwagen.

‘Nooit meer zorgen over de polis

N. de Bruyn, Wierden (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente