Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Eersel

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Eersel (gemeente Eersel, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als inbraak, bliksem, vandalisme, storm. Bij ondernemingen als Centraal Beheer, Delta Lloyd of nowGo. Denk aan schade aan centrifuge of wat te denken van schade aan computers. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Eersel bekijk je aan de hand van onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. De Goudse pakket of Lancyr pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteEersel
Netnummer0497 (+31497)
Bewoners Eersel18551
Postcodegebieden5520
BuurtenEersel
Naburige plaatsenverzekering-Eemsmond, inboedelverzekering-Eemnes, polis-Ede, verzekeringspakket-Edam-Volendam, Echt-Susteren en verzekeraar-Duiven
inboedelverzekering-eersel

Inboedelverzekeringen vergelijken in Eersel december 2023

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in je appartement. Van aardewerk tot matrassen: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra een product vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allsecur tot ook NowGo: er is nogal wat keuze. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €8 tot aan €16. Het tarief kent zijn oorsprong in o.a. hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar REAAL Verzekeringen inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (5520), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Eersel)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is verschillend. Met behulp van de vergelijker detecteer je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn ANWB Woonpakket Plus of wellicht Reaal Inboedelverzekering Allrisk. Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Middels de tool vergelijk je maatschappijen die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. Vervolgens selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 5520, 5521? Bekijk nu met onze tool verzekeringsmaatschappijen en vindt de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Eersel

 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • InShared Opstalverzekering
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Aegon Opstal Basis
 • Aegon Opstal Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €9,25 bij ZLM, Independer of Aon Direct. Aan de hand van een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Eersel.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook een gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. Meestal zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Eersel vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Om je een idee te geven: je morst frisdrank over het tapijt van iemand en: uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen. De meerwaarde van allrisk is zeer complete modules. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Wintelre, Knegsel.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn kostbaarheden on the go en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat & een gehoorapparaat.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

J. Gerritsen, Eersel (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente