Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Edam-Volendam

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Edam-Volendam (gemeente Edam-Volendam, Noord-Holland)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld storm, vandalisme, inbraak, bliksem. Onder andere bij Aegon, Unigarant of REAAL Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan linnengoed en/of een kapotte koelkast. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Edam-Volendam ontdek je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van SNS pakket en ook FBTO pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteEdam-Volendam
(Net) nummer0299 (+31299)
Bewoners Edam-Volendam35465
Postcodegebied1130
BuurtschappenEdam
Plaatsen in de buurtverzekering-Echt-Susteren, inboedelverzekering-Duiven, polis-Druten, verzekeringspakket-Dronten, Drimmelen en verzekeraar-Drechterland
inboedelverzekering-edam-volendam

Inboedelverzekeringen vergelijken in Edam-Volendam december 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in je appartement. Van kleden t/m truien: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een ding aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Nationale Nederlanden tot en met ING: er is nogal wat keuze. Premies liggen gewoonlijk tussen €9,5 en €13,75. Het tarief berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld type dekking, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Avéro Achmea afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (1130), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Edam-Volendam)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is verschillend. Geholpen door de vergelijker signaleer je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. SNS Inboedelverzekering of juist Turien & Co Inboedelverzekering Primair. Onze tip: Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Op die manier kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die passen bij je eigen uniek vraag. In de volgende stap selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 1130, 1131, 1132? Check nu met onze tool verzekeringsbedrijven en zoek de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Edam-Volendam

 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • SNS Inboedel en opstal
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €11,00 bij Univé, Lancyr of BLG wonen. Geholpen door een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Edam-Volendam.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Belangrijk: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook een rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. In veel gevallen zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Edam-Volendam dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit bier over de bank van een vriend en: je stoot iemands smartphone van tafel. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Edam, Purmer, Volendam, Beets, Oosthuizen, Warder, Middelie, Kwadijk, Schardam, Hobrede.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn eigendommen op weg met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een smartphone & kleding.

‘Gemakkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken

T. van den Broek, Edam-Volendam (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente