Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ede

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Ede (gemeente Ede, Gelderland)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, bliksem, brand. Bij bedrijven als Allianz, Europeesche of OHRA. Je kunt dan denken aan schade aan glaswerk of wat te denken van contant geld en waardebonnen. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Ede detecteer je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld Univé pakket en Nationale Nederlanden pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteEde
Netnummer0318 (+31318)
Aantal inwoners Ede112427
Postcodegebied6710
WijkenEde-Oost
Plaatsen nabijverzekering-Edam-Volendam, inboedelverzekering-Echt-Susteren, polis-Duiven, verzekeringspakket-Druten, Dronten en verzekeraar-Drimmelen
inboedelverzekering-ede

Inboedelverzekeringen vergelijken in Ede november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van dranken tot en met sjaals: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Kort gezegd: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een artikel permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Allianz tot ING: de keuze is enorm. Tarieven lopen op van €7 en €12,25. Het bedrag berekenen ze aan de hand van factoren als type dekking, de dekkingsgraad, postcodegebied, het gekozen eigen risico, woonobject, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Centraal Beheer pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (6710), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Ede)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is namelijk uniek. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker signaleer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk) of wellicht Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk). Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Hierdoor vind je maatschappijen die passen bij jouw behoeftes. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 6710, 6711, 6712, 6713, 6714, 6715, 6716, 6717, 6718, 6745? Bekijk zelf online verzekeringsbedrijven en selecteer de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Ede

 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • nowGo Woonverzekering Comfort

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? De maandprijs bedraagt soms wel €10,50 bij ZLM, Reaal of Allianz. Middels enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Ede.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met een brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Dikwijls heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Ede staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je morst wijn over de bank van een familielid en: je morst een glas cola over het tapijt van de buurman. De waarde van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Ede-Oost, Ede-West, Ede-Veldhuizen, Kernhem, Veluwse Poort, Ede-Zuid, Maandereng, Rietkampen, Bedrijventerrein, Buitengebied Ede-Stad, Bennekom, Lunteren, Ederveen, De Klomp, Harskamp, Ekerom, Otterlo.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn kostbaarheden in de tuin met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een tablet of kleding.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

S. de Jonge, Ede (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente