Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Duiven

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Duiven (gemeente Duiven, Gelderland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als brand, blikseminslag, wateroverlast, diefstal. Onder andere bij Aon Direct, Huis In Eén Verzekeringen of Interpolis. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan diepvriezer of bijvoorbeeld een stukke televisie. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Duiven ontdek je met behulp van de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. De Goudse pakket of Generali pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteDuiven
(Regio) nummer0316 (+31316)
Bewoners Duiven25433
Postcodes6920
BuurtschappenBedrijventerrein
Plaatsen in de regioverzekering-Druten, inboedelverzekering-Dronten, polis-Drimmelen, verzekeringspakket-Drechterland, Dordrecht en verzekeraar-Dongeradeel
inboedelverzekering-duiven

Inboedelverzekeringen vergelijken in Duiven juli 2024

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in je appartement. Van naai- en breimachine tot ook linnen- en beddengoed: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Om het duidelijker te maken: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Lancyr tot en met FBTO: er valt veel te kiezen. Tarieven lopen op van €7 tot aan €11,5. Het bedrag wordt berekend op basis van factoren als type dekking, het totale verzekerde bedrag, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Bruns ten Brink pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (6920), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Duiven)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is verschillend. Geholpen door onze tool ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering of juist Univé Inboedelverzekering (EUG). Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Op die manier vergelijk je aanbieders die rijmen met jouw behoeftes. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 6920, 6921, 6922? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle verzekeraars en kies de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Duiven

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Allsecur Compleet
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €10,25 bij Huis In Eén Verzekeringen, nowGo of DAK. Middels de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Duiven.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met een motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Duiven staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit bier over het tapijt van de buurman of: je morst een glas cola over de bank van de buurman. Het pluspunt van een all-risk pakket is een complete dekking. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Bedrijventerrein, Buitengebied, Duiven-Noord, Duiven-Zuid, Groessen, Loo.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden in de tuin en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere filmapparatuur & gitaar.

‘Een polis zonder kleine lettertjes, top!

C. Evers, Duiven (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente