Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Montfoort

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Montfoort (gemeente Montfoort, Utrecht)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als brand, water, bliksem, vandalisme. Bij partijen als Avéro Achmea, Univé of Interpolis. Denk aan schade aan verzamelingen of bijvoorbeeld beschadigingen aan het interieur. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Montfoort ontdek je via onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld Allsecur pakket en Nationale Nederlanden pakket. Vul alle velden in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteMontfoort
Netnummer0348 (+31348)
Aantal inwoners Montfoort13783
Postcodegebied3417
WijkenWijk
Plaatsen nabijverzekering-Montferland, inboedelverzekering-Molenwaard, polis-Moerdijk, verzekeringspakket-Mill en Sint Hubert, Midden-Groningen en verzekeraar-Midden-Drenthe
inboedelverzekering-montfoort

Inboedelverzekeringen vergelijken in Montfoort mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van game consoles tot ook fietsen: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een item aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Nationale Nederlanden tot aan InShared: er valt veel te kiezen. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €9,75 tot aan €16. De maandelijkse premie komt tot stand door o.a. type dekking, verzekerd bedrag, waar je woont, het gekozen eigen risico, het soort woning, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Polis Direct dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (3417), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Montfoort)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Via de bovenstaande vergelijker ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Turien & Co Inboedelverzekering Primair of misschien ANWB Woonpakket Plus. Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Hierdoor kan je een keuze maken uit verzekeraars die overeenkomen met jouw zoekopdracht. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 3417? Check nu met onze tool alle aanbieders en kies de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Montfoort

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Generali Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €11,75 bij Generali, Klaverblad of BLG wonen. Door middel van de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Montfoort.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor een doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Montfoort dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas cola over het tapijt van de buurman en ook: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het gemak van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Wijk 00, Linschoten, Willeskop.

Jouw inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items on the go en buiten in goede handen. Het gaat hier om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een mobiele telefoon en een muziekinstrument.

‘Kies niet voor de goedkoopste verzekering, kijk naar dekking!

X. van Dam, Montfoort (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente