Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Eemsmond

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Eemsmond (gemeente Eemsmond, Groningen)? Via deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, brand, storm, inbraak. Onder andere bij ABN AMRO, EAG Assuradeuren of Interpolis. Je kunt dan denken aan schade aan e-reader of wat te denken van schade aan je smartphone. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Eemsmond sluit je af door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als Allsecur pakket en ook Lancyr pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteEemsmond
Regionummer0596 (+31596)
Aantal inwoners Eemsmond15815
Postcodes9979
BuurtenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Eemnes, inboedelverzekering-Ede, polis-Edam-Volendam, verzekeringspakket-Echt-Susteren, Duiven en verzekeraar-Druten
inboedelverzekering-eemsmond

Inboedelverzekeringen vergelijken in Eemsmond december 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in een woongelegenheid. Van boeken tot sportuitrusting: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Samenvattend: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een item vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Nationale Nederlanden t/m Europeesche: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies lopen op van €8,25 en €15,5. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van onder andere het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, hoogte eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Bovag polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (9979), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Eemsmond)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is verschillend. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering of wellicht nowGo Inboedelverzekering Bewust. Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan vind je verzekeraars die overeenkomen met jouw wensen. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9979, 9984? Vergelijk nu met onze tool alle verzekeraars en kies de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Eemsmond

 • SNS Inboedelverzekering
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • HEMA Woonverzekering
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €11,75 bij ZLM, OHRA of Avéro Achmea. Door middel van de volgende handvatten ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Eemsmond.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Eemsmond biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders of: je stoot iemands iphone van tafel. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03, Wijk 04.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn waardevolle items op weg met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een fotocamera en een gehoorapparaat.

‘Mijn woning in goede handen

H. van der Heijden, Eemsmond (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente