Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ter Aar

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Ter Aar (gemeente Nieuwkoop, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. vandalisme, bliksem, inbraak, brand. Onder andere bij Centraal Beheer, De Goudse of Polis Direct. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan schilderijen of wat te denken van een defecte TV. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Ter Aar achterhaal je dankzij onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als Univé pakket maar ook HEMA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNieuwkoop
(Net) nummer0172 (+31172)
Aantal inwoners Ter Aar27433
Postcodegebieden2460
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-aarlanderveen, inboedelverzekering-nieuwveen, polis-zevenhoven, verzekering-hazerswoude-rijndijk, verzekeringspakket-noorden en nieuwerbrug-aan-den-rijn
inboedelverzekering-ter-aar

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Ter Aar juli 2020

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in jouw verblijf. Van magnetron tot aan toiletartikelen: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Stelregel: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Wanneer een item aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Avéro Achmea tot aan Interpolis: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies variëren van €8,75 tot ruim €10,5. De maandelijkse premie komt tot stand door factoren als het type polis, verzekerd bedrag, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar ING afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (2460), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Ter Aar)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is weer anders. Met behulp van de tool hierboven ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn nowGo Woonverzekering Comfort of misschien Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Hierdoor zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die overeenkomen met je eigen uniek vraag. Daarna kan je filteren op thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 2460, 2461? Bekijk zelf met onze tool verzekeringsbedrijven en kies de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Ter Aar

 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? De maandprijs is doorgaans ongeveer €13,25 bij Europeesche, REAAL Verzekeringen of Allsecur. Geholpen door de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Ter Aar.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Ter Aar vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: jouw hond bijt een bank kapot en ook: je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw. De meerwaarde van allrisk is zeer complete modules. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Wijk 00, Nieuwveen, Zevenhoven, Ter Aar.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden op weg met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera of een muziekinstrument.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

B. Kuiper, Ter Aar (juli 2020)