Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Middelaar

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Middelaar (gemeente Mook en Middelaar, Limburg)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als bliksem, inbraak, storm, water. Onder andere bij Aon Direct, Delta Lloyd of London Verzekeringen. Denk aan schade aan ijskast en/of schade aan de keuken. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Middelaar ontdek je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van ABN AMRO pakket en ook Interpolis pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteMook en Middelaar
(Net) nummer024 (+3124)
Inwoners Middelaar7755
Postcodegebied6587
BuurtenMook
Plaatsen in de buurtverzekering-plasmolen, inboedelverzekering-mook, polis-molenhoek, verzekering-ooij, verzekeringspakket-malden en kekerdom
inboedelverzekering-middelaar

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Middelaar mei 2024

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in de woning. Van horloges tot petten: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ABN AMRO tot aan Interpolis: de keuze is enorm. Tarieven schommelen tussen €10 tot wel €15,5. Het bedrag wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het type polis, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, het gekozen eigen risico, soort huis, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: nowGo afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (6587), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Middelaar)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de vergelijker achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk) of wellicht Generali Inboedelverzekering. Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier zie je alleen nog aanbieders die passen bij jouw zoekopdracht. Daarna kan je filteren op topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 6587? Bekijk zelf aan de hand van onze module alle verzekeraars en selecteer de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Middelaar

 • FBTO Woonhuisverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €13,75 bij Univé, Interpolis of ABN AMRO. Met behulp van deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Middelaar.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en overzichtelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Middelaar staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: een iphone laten vallen en ook: je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman. Het pluspunt van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Mook, Middelaar.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn eigendommen op weg en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een smartphone + een kinderwagen.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

V. Hofman, Middelaar (mei 2024)