Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Schimmert

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Schimmert (gemeente Nuth, Limburg)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als brand, inbraak, storm, bliksem. Bij ondernemingen als Turien en Co, Univé of Nationale Nederlanden. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. magnetron of schade aan de keuken. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Schimmert sluit je af door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Unigarant pakket of InShared pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteNuth
(Regio) nummer045 (+3145)
Bewoners Schimmert15425
Postcodes6333
BuurtschappenNuth
Naburige plaatsenverzekering-berg-en-terblijt, inboedelverzekering-wijlre, polis-ransdaal, verzekering-elkenrade, verzekeringspakket-scheulder en schin-op-geul
inboedelverzekering-schimmert

Inboedelverzekeringen vergelijken in Schimmert november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle producten in jouw verblijf. Van levensmiddelen t/m tassen: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Concreet: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat een artikel vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van SNS tot ook InShared: er valt veel te kiezen. Premies lopen op van €8,5 tot wel €16. Het tarief berekenen ze aan de hand van onder andere het type polis, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, type woning, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Aegon afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (6333), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Schimmert)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij onze tool vind je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, en bij jouw budget. Dat kan zijn Klaverblad Opstalverzekering Budget of wat te denken van Turien & Co Woonpakketverzekering Primair. Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan beperk je je tot maatschappijen die rijmen met jouw behoeftes. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 6333? Check nu met onze tool alle maatschappijen en kies de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Schimmert

 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Generali Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €7,75 bij SNS, Independer of Avéro Achmea. Aan de hand van deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Schimmert.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Populair: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Meestal moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Schimmert staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: je morst frisdrank over het tapijt van iemand en ook: een iphone laten vallen. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Nuth, Wijnandsrade, Hulsberg, Schimmert.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn waardevolle items in de tuin en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan filmapparatuur & een rollator.

‘Kies niet voor de goedkoopste verzekering, kijk naar dekking!

O. Gerritsen, Schimmert (november 2023)