Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Zeewolde

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Zeewolde (gemeente Zeewolde, Flevoland)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als storm, water, bliksem, vandalisme. Onder andere bij ABN AMRO, Delta Lloyd of InShared. Denk aan schade aan schoenen of bijvoorbeeld schade aan elektrische apparatuur. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Zeewolde ontdek je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan Univé pakket of Nationale Nederlanden pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFlevoland
GemeenteZeewolde
Netnummer036 (+3136)
Inwoners Zeewolde22113
Postcodegebied3890
WijkenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-Zederik, inboedelverzekering-Zandvoort, polis-Zaltbommel, verzekeringspakket-Zaanstad, Woudrichem en verzekeraar-Woudenberg
inboedelverzekering-zeewolde

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Zeewolde november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in je appartement. Van serviesgoed tot ook hobby-artikelen: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Als een item vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van REAAL Verzekeringen tot en met Generali: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €5,5 en ongeveer €12,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in onder andere hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcodegebied, eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Generali dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (3890), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Zeewolde)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij de vergelijker signaleer je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan FBTO Inboedelverzekering (Allrisk) of wat te denken van Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid. Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan vind je aanbieders die rijmen met jouw wensen. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 3890, 3891, 3892, 3893, 3894, 3895, 3896, 3897, 3898, 3899? Bekijk zelf via internet alle aanbieders en check de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Zeewolde

 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €7,50 bij Univé, Klaverblad of Bruns ten Brink. Door middel van deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Zeewolde.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Zeewolde staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst een kop koffie over de bank van een vriend en: je gooit frisdrank over de bank van iemand. De waarde van een all-risk pakket is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Wijk 00.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn eigendommen onderweg en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een smartphone + kleding.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

A. Hoekstra, Zeewolde (november 2023)