Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Roerdalen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Roerdalen (gemeente Roerdalen, Limburg)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, diefstal, storm, wateroverlast. Bijvoorbeeld bij Bruns ten Brink, Verzekeruzelf.nl of Klaverblad. Denk aan schade aan koelkast en/of schade aan meubels. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Roerdalen bekijk je dankzij de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld Unigarant pakket en Ditzo pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteRoerdalen
(Regio) nummer0475 (+31475)
Aantal inwoners Roerdalen20686
Postcodes6063
BuurtschappenMontfort
Plaatsen in de omgevingverzekering-Rijswijk, inboedelverzekering-Rijssen-Holten, polis-Ridderkerk, verzekeringspakket-Rhenen, Rheden en verzekeraar-Reusel-De Mierden
inboedelverzekering-roerdalen

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Roerdalen juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in de woning. Van kachelsverwarmingsapparatuur tot aan servies: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een item permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Allsecur tot ook Delta Lloyd: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven fluctueren tussen de €5,5 en €15,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van factoren als hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Aon Direct inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (6063), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Roerdalen)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door onze tool check je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk of Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk). Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Zodoende kan je een keuze maken uit maatschappijen die rijmen met jouw wensenpakket. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 6063? Vergelijk nu via internet verzekeringsbedrijven en check de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Roerdalen

 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandtarief ligt gemiddeld op zo’n €7,75 bij Generali, Interpolis of Avéro Achmea. Middels een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Roerdalen.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Roerdalen staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit een glas cola over de bank van iemand of: je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw. Het pluspunt van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Montfort, Sint Odiliënberg, Melick, Posterholt, Herkenbosch, Vlodrop.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn spullen onderweg met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een e-reader en een verrekijker.

‘Professioneel, snel en rechtvaardig

P. Schipper, Roerdalen (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente