Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Herkenbosch

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Herkenbosch (gemeente Roerdalen, Limburg)? Aan de hand van deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als brand, storm, bliksem, water. Bij ondernemingen als Allianz, Zelf of London Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan kruimeldief of een kapotte koelkast. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Herkenbosch sluit je af door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van Centraal Beheer pakket en/of HEMA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteRoerdalen
Netnummer0475 (+31475)
Aantal inwoners Herkenbosch20686
Postcodes6075
WijkenMontfort
Naburige plaatsenverzekering-melick, inboedelverzekering-linne, polis-montfort, verzekering-herten, verzekeringspakket-vlodrop en posterholt
inboedelverzekering-herkenbosch

Inboedelverzekeringen vergelijken in Herkenbosch november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle producten in jouw verblijf. Van afzuigkap tot tassen: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een product vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Centraal Beheer tot en met Interpolis: er is nogal wat keuze. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €6,5 tot aan €10,25. Het tarief wordt bepaald door bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, regio, je eigen bijdrage per schade, woonobject, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: De Goudse inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (6075), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Herkenbosch)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is weer anders. Dankzij de tool hierboven vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Denk aan Allsecur Compleet of Allianz Woonhuisverzekering (EUG). Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Middels de tool vind je verzekeraars die passen bij jouw wensen. Vervolgens kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 6075? Vergelijk direct op deze site alle maatschappijen en selecteer de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Herkenbosch

 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • De Goudse Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief is al snel zo’n €11,25 bij De Goudse, Lancyr of Avéro Achmea. Door middel van de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Herkenbosch.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met een autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Herkenbosch vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je kind schiet een deuk in de auto van de buurman of: je morst wijn over het tapijt van een familielid. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Montfort, Sint Odiliënberg, Melick, Posterholt, Herkenbosch, Vlodrop.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn spullen onderweg en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een filmcamera en een muziekinstrument.

‘Ruime keuze uit polissen, prima vergelijker

H. van der Wal, Herkenbosch (november 2023)