Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Reusel-De Mierden

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Reusel-De Mierden (gemeente Reusel-De Mierden, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld waterschade of inbraak. Bij bedrijven als Aon Direct, Europeesche of Reaal. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. strijkijzer/-plank of bijvoorbeeld gestolen sieraden. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Reusel-De Mierden achterhaal je dankzij onze adviestool. Bijvoorbeeld Avéro Achmea pakket en Interpolis pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteReusel-De Mierden
(Regio) nummer0497 (+31497)
Bewoners Reusel-De Mierden12811
Postcodegebieden5540
BuurtenReusel
Plaatsen in de omgevingverzekering-Renswoude, inboedelverzekering-Renkum, polis-Reimerswaal, verzekeringspakket-Raalte, Putten en verzekeraar-Purmerend
inboedelverzekering-reusel-de-mierden

Inboedelverzekeringen vergelijken in Reusel-De Mierden juni 2024

Met een inboedelverzekering dek je alle artikelen in je appartement. Van tafelbestek tot overhemden: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een ding aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Nationale Nederlanden tot ook Europeesche: heel veel verschillende opties. Premies variëren van €8 tot aan €11,75. Het tarief berekenen ze aan de hand van factoren als type dekking, verzekerd bedrag, waar je woont, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Europeesche juni 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (5540), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Reusel-De Mierden)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is verschillend. Geholpen door de bovenstaande vergelijker vind je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. ZLM Inboedel of juist Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Hierdoor beperk je je tot verzekeraars die rijmen met jouw behoeftes. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 5540, 5541? Vergelijk direct online verzekeringsmaatschappijen en kies de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Reusel-De Mierden

 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief ligt gemiddeld op zo’n €12,50 bij Verzekeruzelf.nl, Independer of DAK. Dankzij een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Reusel-De Mierden.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Reusel-De Mierden vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman maar tevens: jouw hond bijt een familielid. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Reusel, Hooge Mierde, Lage Mierde, Hulsel.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn kostbaarheden op pad en buiten in goede handen. We spreken hier van bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spiegelreflexcamera + sieraden.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

Familie. Dekker, Reusel-De Mierden (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente