Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Rijssen-Holten

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Rijssen-Holten (gemeente Rijssen-Holten, Overijssel)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als blikseminslag, vandalisme, brand, storm. Bijvoorbeeld bij Centraal Beheer, HEMA of SNS. Denk aan schade aan zonnebank of denk aan schade aan keukenapparatuur. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Rijssen-Holten detecteer je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Verzekeruzelf.nl pakket en NowGo pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteRijssen-Holten
(Regio) nummer0548 (+31548)
Bewoners Rijssen-Holten37875
Postcodegebied7460
BuurtenStad
Plaatsen in de buurtverzekering-Ridderkerk, inboedelverzekering-Rhenen, polis-Rheden, verzekeringspakket-Reusel-De Mierden, Renswoude en verzekeraar-Renkum
inboedelverzekering-rijssen-holten

Inboedelverzekeringen vergelijken in Rijssen-Holten maart 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle goederen in huis. Van glas- en aardewerk t/m kinderwagen: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een product permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Univé t/m Europeesche: er valt veel te kiezen. Premies liggen gewoonlijk tussen €5 tot wel €15. Het bedrag komt tot stand door factoren als het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, type woning, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Delta Lloyd dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (7460), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Rijssen-Holten)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is verschillend. Dankzij de tool hierboven detecteer je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Univé Inboedelverzekering (EUG) of wellicht Lancyr Woonverzekering. Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Hierdoor vind je maatschappijen die in lijn zijn met jouw behoeftes. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 7460, 7461, 7462, 7463? Bekijk nu op deze site verzekeringsbedrijven en check de beste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Rijssen-Holten

 • Reaal GGP (adviseur)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GGP (adviseur)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen goedkoop verzekeren? Het maandtarief kan oplopen tot wel €8,25 bij Zelf, Lancyr of Centraal Beheer. Met behulp van een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Rijssen-Holten.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Dikwijls moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Rijssen-Holten dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend en: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman. Het pluspunt van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Stad Rijssen, Stadsrand, Buitengebied Rijssen, Holten, Bedrijventerrein Holten, Buitengebied Holten, Bedrijventerrein Rijssen, Recreatiegebied De Borkeld.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn waardevolle items op pad en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een tablet of een gehoorapparaat.

‘Handig, die verzekeringspakketten

C. de Bruyn, Rijssen-Holten (maart 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente