Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Zoutkamp

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Zoutkamp (gemeente De Marne, Groningen)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. water, bliksem, storm, vandalisme. Onder andere bij ASR Verzekeringen, Ditzo of Klaverblad. Je kunt dan denken aan schade aan haardroger of bijvoorbeeld een defecte computer. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Zoutkamp ontdek je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Univé pakket en/of NowGo pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteDe Marne
(Regio) nummer0595 (+31595)
Bewoners Zoutkamp10101
Postcodegebied9974
BuurtenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-houwerzijl, inboedelverzekering-ulrum, polis-westernieland, verzekering-warfhuizen, verzekeringspakket-pieterburen en eenrum
inboedelverzekering-zoutkamp

Inboedelverzekeringen vergelijken in Zoutkamp november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van stoffering tot en met hoeden: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Kort gezegd: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat een product aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Centraal Beheer tot Klaverblad: er is nogal wat keuze. De kosten schommelen tussen €4 tot aan €12. Het tarief wordt berekend op basis van o.a. type dekking, verzekerd bedrag, postcode, het gekozen eigen risico, soort huis, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar ZLM pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (9974), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Zoutkamp)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Geholpen door de vergelijker ontdek je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Denk aan Reaal Opstalverzekering Allrisk of Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Zodoende kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die matchen met de aanvraag die je doet. Vervolgens kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 9974? Vergelijk nu aan de hand van onze module alle verzekeraars en vindt de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Zoutkamp

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Aegon Opstal Allrisk
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs bedraagt soms wel €9,25 bij EAG Assuradeuren, OHRA of Turien en Co. Aan de hand van een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Zoutkamp.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Zoutkamp staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid maar tevens: je gooit rode wijn over de bank van een familielid. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn bezittingen on the go en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere filmapparatuur + kleding.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

H. Scholten, Zoutkamp (november 2023)