Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Rijswijk

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Rijswijk (gemeente Rijswijk, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld storm, diefstal, vandalisme, blikseminslag. Bij ondernemingen als Avéro Achmea, De Goudse of nowGo. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan scheerapparaat of bijvoorbeeld een kapotte computer. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Rijswijk ontdek je met behulp van onze adviestool. Denk aan polissen van Univé pakket of NowGo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteRijswijk
Netnummer0183 (+31183)
Inwoners Rijswijk49328
Postcodes2280
WijkenWijk
Naburige plaatsenverzekering-Rijssen-Holten, inboedelverzekering-Ridderkerk, polis-Rhenen, verzekeringspakket-Rheden, Reusel-De Mierden en verzekeraar-Renswoude
inboedelverzekering-rijswijk

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Rijswijk juni 2024

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van fornuis tot en met kampeeruitrusting: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Samenvattend: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een ding aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Unigarant t/m Generali: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies fluctueren tussen de €5,25 tot ruim €12,25. De premie kent zijn oorsprong in onder andere hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, het gekozen eigen risico, type woning, samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: FBTO polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (2280), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Rijswijk)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat weer anders. Aan de hand van onze tool signaleer je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk) of Bovag Thuispakket (Allrisk). Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Hierdoor zie je alleen nog aanbieders die rijmen met je eigen uniek vraag. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 2280, 2281, 2282, 2283, 2284, 2285, 2286, 2287, 2288, 2289, 4284? Bekijk zelf online alle aanbieders en vindt de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Rijswijk

 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €9,75 bij De Goudse, Nationale Nederlanden of BLG wonen. Met behulp van deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Rijswijk.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook een brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Vaak zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Rijswijk staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit bier over het tapijt van een vriend maar tevens: je gooit bier over de bank van de buurman. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03, Wijk 04, Wijk 05, Wijk 06, Wijk 07, Wijk 08, Wijk 09.

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn bezittingen op weg en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een laptop en een verrekijker.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

T. Evers, Rijswijk (juni 2024)