Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Rhenen

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Rhenen (gemeente Rhenen, Utrecht)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. storm, water, brand, inbraak. Bij ondernemingen als Turien en Co, EAG Assuradeuren of Lancyr. Denk aan schade aan mixer of denk aan schade aan keukenapparatuur. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Rhenen ontdek je aan de hand van de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld SNS pakket en Independer pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteRhenen
(Regio) nummer0317 (+31317)
Inwoners Rhenen19400
Postcodegebieden3910
BuurtschappenRhenen
Plaatsen nabijverzekering-Rheden, inboedelverzekering-Reusel-De Mierden, polis-Renswoude, verzekeringspakket-Renkum, Reimerswaal en verzekeraar-Raalte
inboedelverzekering-rhenen

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Rhenen december 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je alle eigendommen in huis. Van kamerplanten tot en met lingerie: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Kort gezegd: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een product vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Verzekeruzelf.nl tot ook Generali: er valt veel te kiezen. De kosten liggen gewoonlijk tussen €9,25 tot ruim €14. Het bedrag wordt bepaald door zaken als type dekking, verzekerd bedrag, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, samenstelling huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Turien en Co dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (3910), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Rhenen)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Via de tool hierboven vind je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Denk aan Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk of wellicht Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk). Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Hierdoor beperk je je tot verzekeraars die matchen met de aanvraag die je doet. Daarna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3910, 3911, 3912? Vergelijk nu via internet alle aanbieders en zoek de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Rhenen

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen goedkoop verzekeren? De maandprijs is doorgaans ongeveer €10,25 bij De Goudse, REAAL Verzekeringen of BLG wonen. Aan de hand van enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Rhenen.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Advies: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met een reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Rhenen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: een macbook laten vallen. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Rhenen, Rhenen Oost, Rhenen West, Rhenen Noord, Grebbeberg, Randzone, Binnenveld, Achterberg, Uiterwaarden Rhenen, Remmerden, Heuvelrug Rhenen, Heuvelrug Elst, Uiterwaarden Elst, Elst.

Jouw inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn kostbaarheden onderweg en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een iPad en viool.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

N. van der Berg, Rhenen (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente