Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Rheden

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Rheden (gemeente Rheden, Gelderland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. storm, vandalisme, brand, blikseminslag. Bij partijen als Bovag, Huis In Eén Verzekeringen of Klaverblad. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan medische apparatuur en/of contant geld en waardebonnen. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Rheden bekijk je aan de hand van de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als ASR Verzekeringen pakket en Generali pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteRheden
(Net) nummer026 (+3126)
Inwoners Rheden43824
Postcodegebied6990
WijkenDieren
Plaatsen in de regioverzekering-Reusel-De Mierden, inboedelverzekering-Renswoude, polis-Renkum, verzekeringspakket-Reimerswaal, Raalte en verzekeraar-Putten
inboedelverzekering-rheden

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Rheden november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle artikelen in je appartement. Van dranken tot ook Playstation: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Stelregel: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een item aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ABN AMRO tot en met Interpolis: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven fluctueren tussen de €6,5 tot ruim €12,25. Het tarief wordt berekend op basis van bijvoorbeeld type dekking, de dekkingsgraad, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Turien en Co pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (6990), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Rheden)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is namelijk uniek. Via de bovenstaande vergelijker detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. Turien & Co Woonpakketverzekering Prima of wellicht Klaverblad Verzekeringspakket Royaal. Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Zodoende beperk je je tot maatschappijen die passen bij jouw wensen. In de volgende stap selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 6990, 6991? Bekijk zelf aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en zoek de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Rheden

 • Allsecur Compleet
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • SNS Inboedel en opstal
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • ZLM Opstalverzekering
 • Generali Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €7,75 bij ZLM, OHRA of Aon Direct. Dankzij de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Rheden.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Rheden vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je kind schiet een deuk in de auto van de buurman en bijvoorbeeld: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het pluspunt van een all-risk pakket is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Dieren, Rheden, Velp.

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn waardevolle items onderweg en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een tablet of een rollator.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

U. van der Laan, Rheden (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente