Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ridderkerk

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Ridderkerk (gemeente Ridderkerk, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, brand, inbraak, water. Bij ondernemingen als Aegon, FBTO of OHRA. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan fietsen of een stukke koelkast. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Ridderkerk achterhaal je door gebruik te maken van onze adviestool. Denk aan Avéro Achmea pakket en/of FBTO pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteRidderkerk
(Net) nummer0180 (+31180)
Inwoners Ridderkerk45097
Postcodegebieden2980
BuurtschappenCentrum
Naburige plaatsenverzekering-Rhenen, inboedelverzekering-Rheden, polis-Reusel-De Mierden, verzekeringspakket-Renswoude, Renkum en verzekeraar-Reimerswaal
inboedelverzekering-ridderkerk

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Ridderkerk december 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in huis. Van grammofoonplaten tot ook koffers: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Lancyr tot ook Independer: heel veel verschillende opties. De kosten fluctueren tussen de €8,25 tot aan €15,25. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld het type polis, verzekerd bedrag, regio, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Europeesche polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (2980), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Ridderkerk)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is weer anders. Aan de hand van onze tool ontdek je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk of misschien InShared Woonverzekering (Allrisk). Onze tip: Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Hierdoor beperk je je tot verzekeringsbedrijven die rijmen met jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 2980, 2981, 2982, 2983, 2984, 2985, 2986, 2987, 2988, 2989? Check nu online alle maatschappijen en check de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Ridderkerk

 • Reaal GGP (adviseur)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Allsecur Compleet
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Allsecur Uitgebreid
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • SNS Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €10,75 bij SNS, Polis Direct of Allianz. Door middel van een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Ridderkerk.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Goed om te weten: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. Vaak moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Ridderkerk vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: je stoot iemands telefoon van tafel en bijvoorbeeld: je gooit wijn over de bank van een familielid. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Centrum, Est, Oost, Drievliet, Het Zand, Slikkerveer, Bolnes, Rijsoord, Oostendam, Donkersloot, Verenambacht, Cornelisland.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden on the go en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een smartphone & gitaar.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

I. Visser, Ridderkerk (december 2023)