Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Peel en Maas

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Peel en Maas (gemeente Peel en Maas, Limburg)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld bijv. blikseminslag of brand. Bij bedrijven als Aon Direct, Europeesche of Reaal. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. parket of denk aan schade aan de keuken. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Peel en Maas achterhaal je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van De Goudse pakket of InShared pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeentePeel en Maas
(Regio) nummer077 (+3177)
Aantal inwoners Peel en Maas43316
Postcodegebied5980
WijkenGrashoek-Koningslust
Naburige plaatsenverzekering-Papendrecht, inboedelverzekering-Overbetuwe, polis-Oudewater, verzekeringspakket-Ouder-Amstel, Oude IJsselstreek en verzekeraar-Oud-Beijerland
inboedelverzekering-peel-en-maas

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Peel en Maas juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in jouw verblijf. Van boeken tot en met sofa: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Aegon tot en met FBTO: er valt veel te kiezen. Premies schommelen tussen €10 tot ruim €14,5. Het bedrag berekenen ze aan de hand van factoren als het type polis, het totale verzekerde bedrag, postcode, het gekozen eigen risico, het soort woning, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over ANWB inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (5980), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Peel en Maas)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is opzichzelfstaand. Met behulp van onze tool check je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, tegen een betaalbare premie. Denk aan Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid of misschien Generali Woonpakket. Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Daardoor kan je een keuze maken uit verzekeringsmaatschappijen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 5980, 5981, 5988, 5991? Bekijk zelf online verzekeringsbedrijven en selecteer de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Peel en Maas

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €8,75 bij Verzekeruzelf.nl, nowGo of BLG wonen. Door middel van de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Peel en Maas.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met een reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. In de regel heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Peel en Maas vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: jij maakt krassen op de auto van de buurman en: je stoot iemands iphone van tafel. Het voordeel van allrisk is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Grashoek-Koningslust, Panningen, Kessel, Maasbree, Baarlo, Meijel.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn kostbaarheden op weg en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een mobiele telefoon & drumstel.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

Q. Kramer, Peel en Maas (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente