Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering IJhorst

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in IJhorst (gemeente Staphorst, Overijssel)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, vandalisme, inbraak, storm. Bij bedrijven als Allsecur, Generali of Reaal. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan videorecorder of wat te denken van een defecte wasmachine. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van IJhorst sluit je af dankzij onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket en/of Delta Lloyd pakket. Vul alle velden in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteStaphorst
Regionummer0522 (+31522)
Aantal inwoners IJhorst16544
Postcodegebied7955
BuurtschappenStaphorst
Plaatsen nabijverzekering-rouveen, inboedelverzekering-rogat, polis-nijeveen, verzekering-pesse, verzekeringspakket-wanneperveen en nieuw-balinge
inboedelverzekering-ijhorst

Inboedelverzekeringen vergelijken in IJhorst november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in huis. Van koffiezetapparaat tot ook gereedschap: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Concreet: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Wanneer een product vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ABN AMRO t/m InShared: de keuze is enorm. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €8,75 en €13. Het tarief kent zijn oorsprong in zaken als het type polis, verzekerd bedrag, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Nederlanden van Nu pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (7955), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in IJhorst)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Via de tool hierboven detecteer je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, en bij jouw budget. Dat kan zijn Allsecur Compleet of Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet. Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Aan de hand hiervan vind je verzekeringsbedrijven die rijmen met jouw wensen. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 7955? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle maatschappijen en selecteer de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in IJhorst

 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs is al snel zo’n €11,50 bij Verzekeruzelf.nl, Independer of ABN AMRO. Door middel van de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in IJhorst.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor IJhorst biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit wijn over de bank van de buurvrouw en ook: jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Staphorst (kern), Rouveen (kern), Rouveen (buitengebied), Staphorst (buitengebied), IJhorst, Punthorst, Lankhorst, Klooster.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn waardevolle items in de tuin met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een smartphone of viool.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

V. Peters, IJhorst (november 2023)