Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Overbetuwe

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Overbetuwe (gemeente Overbetuwe, Gelderland)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, blikseminslag, wateroverlast, storm. Bij bedrijven als Aegon, Zelf of OHRA. Denk aan schade aan diepvriezer en/of gebroken servies. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Overbetuwe achterhaal je met behulp van onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als Avéro Achmea pakket of InShared pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteOverbetuwe
(Net) nummer0488 (+31488)
Bewoners Overbetuwe47002
Postcodegebieden6670
BuurtschappenElst
Naburige plaatsenverzekering-Oudewater, inboedelverzekering-Ouder-Amstel, polis-Oude IJsselstreek, verzekeringspakket-Oud-Beijerland, Oss en verzekeraar-Opsterland
inboedelverzekering-overbetuwe

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Overbetuwe juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in jouw verblijf. Van sieraden tot iPad: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat iets vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Reaal tot Independer: de keuze is enorm. De prijzen per maand fluctueren tussen de €6 en €15,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in zaken als hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcode, je eigen bijdrage per schade, type woning, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Reaal pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (6670), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Overbetuwe)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is weer anders. Dankzij de polisvergelijker check je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld FBTO Woonpakket of ASR Voordeelpakket (Allrisk). Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan zie je alleen nog maatschappijen die matchen met jouw voorwaarden. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 6670, 6671? Vergelijk nu met onze tool alle verzekeraars en kies de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Overbetuwe

 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Generali Woonpakket
 • Univé Opstalverzekering (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs bedraagt soms wel €8,50 bij Unigarant, REAAL Verzekeringen of Centraal Beheer. Dankzij een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Overbetuwe.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook een autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Overbetuwe vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst bier over het tapijt van een vriend en ook: je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw. Het voordeel van allrisk is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Elst, Driel, Zetten, Oosterhout, Hemmen.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn bezittingen onderweg en buiten in goede handen. Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan filmapparatuur en kleding.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

M. van der Pol, Overbetuwe (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente