Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Panningen

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Panningen (gemeente Peel en Maas, Limburg)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld inbraak, brand, storm, bliksem. Bij bedrijven als DAK, Ditzo of London Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan centrifuge of wat te denken van schade aan je smartphone. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Panningen bekijk je via de vergelijkingstool. Denk aan polissen van Allianz pakket en OHRA pakket. Vul alle velden in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeentePeel en Maas
Netnummer077 (+3177)
Bewoners Panningen43316
Postcodegebied5980
BuurtenGrashoek-Koningslust
Naburige plaatsenverzekering-evertsoord, inboedelverzekering-kronenberg, polis-sevenum, verzekering-hegelsom, verzekeringspakket-lottum en grubbenvorst
inboedelverzekering-panningen

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Panningen juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van broodrooster tot aan servies: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Het zit zo: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een artikel aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Lancyr t/m Klaverblad: de keuze is enorm. Tarieven lopen op van €4,5 tot wel €10,5. De maandelijkse premie wordt bepaald door onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, type woning, type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: ING polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (5980), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Panningen)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij de polisvergelijker detecteer je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. De Goudse Inboedelverzekering of juist Univé Opstalverzekering (AR). Onze tip: Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Hierdoor kan je een keuze maken uit maatschappijen die passen bij jouw voorwaarden. In de volgende stap selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 5980, 5981, 5988, 5991? Check nu via internet verzekeringsmaatschappijen en kies de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Panningen

 • Unigarant Inboedelverzekering
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief kan oplopen tot wel €8,75 bij HEMA, Interpolis of Bruns ten Brink. Door middel van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Panningen.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. In de regel heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Panningen biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: een macbook laten vallen en: je stoot iemands macbook van tafel. Het pluspunt van een all risk-polis is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Grashoek-Koningslust, Panningen, Kessel, Maasbree, Baarlo, Meijel.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn eigendommen op pad met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een filmcamera en een verrekijker.

‘Betaalbaar, en ruime dekking, prima!

F. van Dijk, Panningen (juli 2024)