Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Papendrecht

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Papendrecht (gemeente Papendrecht, Zuid-Holland)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als inbraak, vandalisme, water, brand. Bijvoorbeeld bij Bruns ten Brink, Univé of Polis Direct. Denk aan schade aan scheerapparaat of bijvoorbeeld schade aan elektrische apparatuur. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Papendrecht ontdek je door gebruik te maken van onze adviestool. Bijvoorbeeld SNS pakket en NowGo pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeentePapendrecht
Regionummer078 (+3178)
Aantal inwoners Papendrecht32248
Postcodes3350
WijkenPapendrecht
Plaatsen nabijverzekering-Overbetuwe, inboedelverzekering-Oudewater, polis-Ouder-Amstel, verzekeringspakket-Oude IJsselstreek, Oud-Beijerland en verzekeraar-Oss
inboedelverzekering-papendrecht

Inboedelverzekeringen vergelijken in Papendrecht november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle artikelen in de woning. Van vriezer tot geyser/boiler: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat iets permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Unigarant tot HEMA: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand fluctueren tussen de €4 tot wel €16. Het tarief wordt bepaald door onder andere het soort dekking, waarde inboedel, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Ditzo polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (3350), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Papendrecht)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is namelijk uniek. Dankzij de bovenstaande vergelijker vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk) of juist Univé Opstalverzekering (AR). Onze tip: Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan vergelijk je aanbieders die overeenkomen met jouw voorwaarden. Vervolgens kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 3350, 3351, 3352, 3353, 3354, 3355, 3356? Vergelijk nu online alle aanbieders en check de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Papendrecht

 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • SNS Inboedel en opstal
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €9,50 bij FBTO, InShared of Allianz. Middels enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Papendrecht.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Belangrijk: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Papendrecht vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het voordeel van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Papendrecht.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn waardevolle items on the go en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een smartphone en viool.

‘Onze nieuwbouwwoning goedkoop verzekerd

Mevr. van der Meulen, Papendrecht (november 2023)