Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Mook

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Mook (gemeente Mook en Middelaar, Limburg)? Via deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld diefstal, wateroverlast, vandalisme, storm. Bij bedrijven als Turien en Co, Univé of Lancyr. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan betimmeringen of denk aan een defecte computer. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Mook achterhaal je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Aanbieder zijn o.a. Univé pakket en HEMA pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteMook en Middelaar
Netnummer024 (+3124)
Inwoners Mook7755
Postcodegebied6585
BuurtenMook
Plaatsen in de regioverzekering-molenhoek, inboedelverzekering-malden, polis-kekerdom, verzekering-ubbergen, verzekeringspakket-leuth en erlecom
inboedelverzekering-mook

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Mook mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in jouw verblijf. Van bestek t/m raamventilator: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Wanneer een product permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Allsecur tot aan NowGo: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies schommelen tussen €8 tot ruim €15,75. De premie komt tot stand door zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, postcode, eigen risico, type woning, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Nationale Nederlanden afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (6585), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Mook)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij de vergelijker detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan FBTO Woonhuisverzekering of Univé Woonpakket (EUG). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Hierdoor beperk je je tot verzekeraars die overeenkomen met jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 6585? Vergelijk nu aan de hand van onze module alle maatschappijen en vindt de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Mook

 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Lancyr Woonverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag is al snel zo’n €10,25 bij EAG Assuradeuren, Nederlanden van Nu of BLG wonen. Met behulp van de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Mook.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met een doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Mook vergoedt vrijwel alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: je gooit een glas drinken over de bank van de buurman en: je morst een kop koffie over de bank van een vriend. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Mook, Middelaar.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn spullen on the go en buiten huis verzekerd. We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een laptop of sportuitrusting.

‘Na negatieve ervaringen nu een prettige verzekering

Mevr. van de Berg, Mook (mei 2024)